Katrin Van de Water: Van een burn-out naar een leven vol energie!

“Wat geeft je voldoening? Vaak blijven we steken in woorden over wat we doen en welke functie we bekleden.”

Wat ging hieraan vooraf?
April 2005. Katrin zit thuis met een burn-out. Net geen 30 en volledig opgebrand.

De reden? Na 3 jaar onderwijs en 5 jaar HR-ervaring in het bedrijfsleven gaf haar job haar geen energie meer. De vraag “Wat wil ik nu écht?” klonk steeds luider. Tot Katrin ermee moést ophouden. Ze vocht zich een weg terug. Zocht naar ingrediënten die haar energie gaven en legde deze samen.

Vandaag leidt Katrin Van de Water Passion for Work. Samen met een team van professionals helpt ze hoogopgeleide 30+ers die worstelen met hun carrière. Katrin schreef ook een gratis eBook over ‘Personal Branding’, de filosofie van waaruit ze werkt. Je ontvangt het door je naam en mailadres in te vullen via www.passionforwork.be.

Haal je geen energie meer uit je job?
Droom je van je eigen bedrijf, maar vind je het moeilijk om je focus te bepalen? Heb je een eigen bedrijf maar voel je je gevangen? Haal dan inspiratie uit deze editie van de Story Club Podcast.

De kiem van je succes zit in je identiteit. Maar hoe zit dat dan?

Kom naar de volgende story circle!

  • ‘De regie van je leven in eigen hand houden’ – Story Circle van 28 november, met Marc Michils (directeur Kom op tegen Kanker)
    MEER INFO
  • Wake-Up Call: een persoonlijke getuigenis over burn-out, hooggevoeligheid en de zoektocht naar jezelf. – Story Circle van 20 februari 2019, met Tommy Browaeys
    MEER INFO

ONTDEK MEER STORY CIRCLES HIER.

VOOR WIE?

Voor mensen die zich willen versterken als persoon, én die nood hebben aan vertrouwen en veiligheid om persoonlijke zaken bespreekbaar te maken.

Voor mensen die willen stilstaan bij de dieperliggende thema’s in hun leven: kracht & kwetsbaarheid, identiteit, trauma, geluk,…

Voor leidinggevenden en ondernemers die vanuit vergelijkbare thema’s elkaar makkelijker kunnen steunen en raadgeven.

Met de Story Circles willen we een plek creëren waarin al deze mensen elkaar kunnen ontmoeten als mens, met hun zoeken, hun onzekerheden en hun emoties.