Jim Lippens: “Mijn missie is bedrijven het pad naar geluk te helpen vinden.”

“Wat heb je aan data en processen alleen als het over mensen gaat?”

Jim Lippens heeft 30 ervaring in engineering. Hij was jarenlang verantwoordelijk voor de kwaliteit van processen in organisaties.

Vandaag ken je Jim misschien ook als bezieler en mede-organisator van het onlangs georganiseerde congres Happiness @ Work.

Jim zijn verhaal is een echt transformatieverhaal. Zoiets als van rups tot vlinder. Van uitsluitend rationeel naar meer gevoel, meer emotie… en meer balans.

Maar de weg hier naartoe liep voor Jim over een pad met vele hindernissen. Een pijnlijke gebeurtenis op werk bracht hem terug in contact met een persoonlijk jeugdtrauma. Jim wist dit trauma om te zetten in een positief, stuwende kracht.

Klaar om jouw verhaal te vertellen?Meer info op www.hetverhaalvandeleider.be

Ik geloof dat leiders meer uiting dienen te geven aan de emoties die hen drijven. Ratio leidt tot conclusies en emotie leidt tot acties. Een authentiek, persoonlijk verhaal raakt! Het creëert vertrouwen en kan mensen in beweging zetten.

BEGELEIDING, PODCAST OPNAME & PUBLICATIE
Vanaf 1.000 (excl btw)
Start hier.

Je hebt je persoonlijk leiderschapsverhaal helder, maar hoe zichtbaar is het voor anderen? Tijd voor meer authentieke storytelling!OVER DE PODCAST

De Story Club is een interview-programma dat gelooft dat jouw persoonlijke verhaal de belangrijkste drager is van jouw succes.

De host: Raf Stevens, story-expert
Meer interviews hier.

Naar de podcast