James Bampfield: “Waar leer je om echt in relatie met iemand te gaan?”

“Meer authenticiteit. Meer integriteit. Al de goede dingen. Dat is werk. Innerlijk werk. We zijn niet zo geboren, you know.” Aan het woord is James Bampfield.

James Bampfield is geboren in het Verenigd Koninkrijk maar woont al jaren in België. Met zijn vrouw Mickey die zelf coach is. En zijn zoon.

Ik had met James een diepgaand gesprek. Niet vreemd want James doet niets liever dan in de diepte gaan. Innerlijk werk noemt hoe dat.

James is ook gekend van de opleiding ‘leading by being’. Dat is een programma dat hij samen geeft met André Pelgrims en Anja Hueber.

Hij is medeoprichter van het consultancybedrijf Quinx en ook begeleider van een groepje leiders dat op regelmatige basis samenkomt onder de naam ‘ceo council’.OVER RAF STEVENS

Raf Stevens (46) heeft ruim twintig jaar ervaring in communicatie. Sinds twaalf jaar is hij zelfstandig actief in business storytelling. Raf ondersteunde al tal van bedrijven en organisaties in het vertalen van strategie- en verandertrajecten naar sterke verhalen. Hij begeleidt ook managers in het succesvol inzetten van hun persoonlijke verhaal. Raf is ook de host van de Story Club podcast, een interviewprogramma over storytelling, communicatie en leiderschap.

Maak kennis


OVER DE PODCAST

De Story Club is een interview-programma dat gelooft dat jouw persoonlijke verhaal de belangrijkste drager is van jouw succes.

De host: Raf Stevens, story-expert
Meer interviews hier.

Naar de podcast