Bart Van der Roost: “Als ik mijn job goed doe, ga ik echt een verschil kunnen maken.”

Bart Van der Roost is de nieuwe algemeen directeur van Opera Vlaanderen Ballet Vlaanderen.

Bart houdt van conversaties. “Onlangs zat ik op een fundraiser naast een hartchirurg. Ik ben mezelf domweg vergeten voorstellen. Zo nieuwsgierig was ik naar de man zijn verhaal.”

Het is een aflevering met veel muziek. Hoe kan het ook anders want Bart werkt al zijn hele carrière voor en achter de schermen van de klassieke muziekwereld. Hij studeerde af als trombonist aan het Lemmensinstituut, werkte als progammamaker bij Klara en was vijf jaar productiehoofd bij Brussels Philharmonic.

Ik praat met Bart over zijn dromen en zijn angsten, en over welke rol zijn persoonlijke verhaal heeft in zijn succes. Maar voor ik hem wat vragen stel, stelde ik Bart voor om ook de rollen eens om te draaien.
Raf zijn nieuwe worp: RAAK!

Gericht op de praktijk en meteen praktisch toepasbaar!

BESTELOVER RAF STEVENS

Raf Stevens (46) heeft ruim twintig jaar ervaring in communicatie. Sinds twaalf jaar is hij zelfstandig actief in business storytelling. Raf ondersteunde al tal van bedrijven en organisaties in het vertalen van strategie- en verandertrajecten naar sterke verhalen. Hij begeleidt ook managers in het succesvol inzetten van hun persoonlijke verhaal. Raf is ook de host van de Story Club podcast, een interviewprogramma over storytelling, communicatie en leiderschap.

Maak kennis